Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Bildet viser store plastballer, med personer inni, på et vann i solnedgang. I venstre hjørne står det "Aktiv sommer". Over bildet er det logoer tilhørende UngHadeland og kommunene på Hadeland.

Snart er det Aktiv sommer

Også i sommer blir det Aktiv sommer i regi av frivillige lag, foreninger og organisasjoner i Jevnaker, Lunner og Gran kommuner.
Bildet viser tre voksne personer, en kvinne med en mann på hver side av seg. Alle ser rett i kameraet og smiler. I bakgrunnen ser man masse ungdommer.

Ungdommens Hus i Gran har åpnet

Spesielt for de mange Jevnaker-ungdommene som går på videregående skole i Gran vil nyåpnede Ungdommens Hus kunne være et godt tilbud.
Fem personer står i en halvsirkel, med notestativ og instrumenter foran seg.

I år er det UKM hele året

For dagens ungdom er UKM ikke lenger et kjent begrep, men det skal vi gjøre noe med nå!
Banner for Sommerlesfest

Sommerlesfest

I år har over 50% av barna i 1.-7. klasse i Jevnaker deltatt på den digitale leselystkampanjen Sommerles. 10. september kl. 12.00 inviterer vi inn til...
Bilde av kultursenteret i Storgata 24

Åpning av selvbetjent bibliotek

Endelig er vi klare for å åpne selvbetjent bibliotek på Jevnaker! Vi utvider bibliotektilbudet ved at det blir mulig å benytte biblioteket også utenom...
Nathalie W. Aas, ordfører Morten Lafton og Liv Gjerdingen klippet "grein-snora

Ut på tur - til Veståsen

Lørdag 12. juni ble en stor dag for alle turglade i Jevnaker. Da åpnet et ny-skiltet og tilrettelagt nettverk av turstier på Jevnaker Vestås.