Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Bildet er en plakat. Den viser folk i aktivitet. Tekst: "Aktiv sommer. Mange aktiviteter hele sommeren! Møt andre fra hele Hadeland!" Det er en QR-kode til program og påmelding, og nederst er det logoer for de tre kommunene på Hadeland og Ung

Slik blir årets Aktiv sommer

Det blir selvfølgelig Aktiv sommer i år også! Det skjer i regi av frivillige lag, foreninger og organisasjoner i Jevnaker, Lunner og Gran kommuner.
Bildet viser en person som ses fra siden. Han har briller og ullgenser, ser i kamera mens han holder en mikrofon foran munnen. Han står til høyre i bildet. Til venstre ser man en teknisk boks i veggen. Boksen har en dør, som er åpen.

Nå er det skikkelig lyd i Jevnakerhallen!

Hundrevis av barn og unge bruker Jevnakerhallen regelmessig; her er det stor aktivitet så å si hver dag hver eneste uke hele året. Nå er det slutt på ...
Bildet viser en mann som står til høyre på en scene. Foran ham står en verktøykasse. Bak ham er en skjerm med nærbilde av ham og ordene "Ord som dreper".

Suksess med oppvekstkonferanse

Oppsiktsvekkende god oppvekstkonferanse fylte på ny foreldre, politikere, ansatte, frivillige i lag og foreninger og andre som ønsker å bidra til en g...
Bildet er en montasje av tre bilder. På hovedbildet står det to menn, de ser opp og rett i kamera med smil. Begge har ytterjakker på. Til venstre er det to høydebilder. Det øverste viser åpne rør under et brukar. Det andre viser en åpen port.

Trygghetsvandring i sentrum

Onsdag kveld ble det for første gang gjennomført en trygghetsvandring i Jevnaker sentrum.
Bildet viser store plastballer, med personer inni, på et vann i solnedgang. I venstre hjørne står det "Aktiv sommer". Over bildet er det logoer tilhørende UngHadeland og kommunene på Hadeland.

Aktiv sommer

Også i sommer blir det Aktiv sommer i regi av frivillige lag, foreninger og organisasjoner i Jevnaker, Lunner og Gran kommuner.
John Burden, Monica Nystuen og Reidun Skjørten Hansen tok imot kulturprisen på vegne av Friskis & Svettis.

Disse fikk tildelt heder og kulturprisen

I forbindelse med generasjonstreffet Fra rock til rullator på Bøndernes hus tirsdag kveld, vanket det heder, ære og sjekker til flere aktører innen sp...
Bildet viser tre voksne personer, en kvinne med en mann på hver side av seg. Alle ser rett i kameraet og smiler. I bakgrunnen ser man masse ungdommer.

Ungdommens Hus i Gran har åpnet

Spesielt for de mange Jevnaker-ungdommene som går på videregående skole i Gran vil nyåpnede Ungdommens Hus kunne være et godt tilbud.
Banner for Sommerlesfest

Sommerlesfest

I år har over 50% av barna i 1.-7. klasse i Jevnaker deltatt på den digitale leselystkampanjen Sommerles. 10. september kl. 12.00 inviterer vi inn til...
Bilde av kultursenteret i Storgata 24

Åpning av selvbetjent bibliotek

Endelig er vi klare for å åpne selvbetjent bibliotek på Jevnaker! Vi utvider bibliotektilbudet ved at det blir mulig å benytte biblioteket også utenom...
Nathalie W. Aas, ordfører Morten Lafton og Liv Gjerdingen klippet "grein-snora

Ut på tur - til Veståsen

Lørdag 12. juni ble en stor dag for alle turglade i Jevnaker. Da åpnet et ny-skiltet og tilrettelagt nettverk av turstier på Jevnaker Vestås.