Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Skolefritidsordning

SFO er en skolefritidfsordning før og etter skoletid for 1.-4.trinn, og for barn med særskilte behov fra 1.-7.trinn.

I SFO skal barn utvikle sin sosiale kompetanse og utvide sitt sosiale nettverk gjennom både selvvalgte og organiserte aktiviteter. SFO skal legge til rette for lek, læring, kultur- og fritidsaktiviteter med utgangspunkt i alder, funksjonsnivå og interesser hos barna. SFO skal gi barna omsorg og tilsyn. Barn med funksjonenedsettelser skal gis gode utviklingsvilkår.

Aktuelt

Bildet viser en kvinne som ser litt opp i kamera og smiler. Hun står utendørs, har boblejakke og skjerf på seg. Hun holder hendene foran seg. Rundt henne ser man diverse store fargerike instrumenter, som trommer og xylofon.

Silje er ny leder for PPT og utdanning

Silje Strand Lafton har jobbet tett på elevene gjennom over 20 år som lærer og rådgiver. Nå skal hun påvirke hverdagen deres ved å trekke i systemtråd...
Bildet viser en mann som står til høyre på en scene. Foran ham står en verktøykasse. Bak ham er en skjerm med nærbilde av ham og ordene "Ord som dreper".

Suksess med oppvekstkonferanse

Oppsiktsvekkende god oppvekstkonferanse fylte på ny foreldre, politikere, ansatte, frivillige i lag og foreninger og andre som ønsker å bidra til en g...