Spisesteder i sentrum

Corner'n restaurant Jevnaker:

Italiensk-inspirert restaurant med variert meny som passer hele familien. Stor terrasse vendt mot torget på Nesbakken der det er lekeplass.
Du finner dem på Facebook: Corner'n restaurant 
Telefon: 61 31 24 95

Grand Shanghai: 

Kinesisk og norsk mat, svært variert meny.
Hele menyen finner du på restaurantens nettside.
Telefon: 61 31 25 69

Duan Takeaway: 

Matvognen serverer de nydeligste asiatiske retter. Perfekt for deg som vil ta med deg maten og nyte den utendørs. Du finner den ved Coop Extra i Jevnaker og på Facebook: Duan Takeaway
Telefon: 983 10 031

Storgata 9 Landhandleri:

Stedet for de gode smaker med kortreist mat og en landhandler som lager «verdenskjent» focaccia-brød og rømmevafler. Variert lunsjmeny. Stor uteservering i bakhagen. Har også catering.
Du kan lese mer: Storgata 9.
Telefon: 455 00 556

Vivaldi cafè og bar: 

Hyggelig café i Storgata med variert lunsjmeny. Spis inne i det moderne lokalet eller sett deg ut og se på livet i gata mens du spiser.
Du kan lese mer om stedet og menyen her: Vivaldi cafè og bar.
Telefon: 61 31 08 06

 

Spisesteder østsiden

En kort spasertur fra Hadeland Glassverk finner du Toso, som er en liten «bydel» i kommunen vår. I Toso finner du også Esso-stasjon med gatekjøkken.

Torbjørnrud Hotell – restauranten: 

Mathotellet Thorbjørnrud har restaurant som er åpen for alle, også de som ikke er gjester ved hotellet. Her finner du spennende delikatesser, de fleste av de laget på lokale råvarer. Forhåndsbestill ved henvendelse til hotellet på telefon: 61 31 71 00 og her finner du hotellets nettside: Torbjørnrud Hotell.

Pizzagutta (for tiden stengt): 

Pizza for hele familien, perfekt for deg som vil nyte maten utendørs. Sentral plassering ved gamle Jevnaker stasjon. Takeaway.
Hele menyen finner du på nettsiden deres.
Telefon: 954 44 988

Jafs Mac burger Jevnaker: 

Hurtigmatkjeden Jafs finner du vis à vis Esso-stasjonen. Sitteplasser utendørs. Variert meny som passer alle som er glad i fastfood.
Les mer på deres nettside.
Telefon: 61 31 49 11

Spisesteder på Hadeland Glassverk

Kokkestua: 

Kokkestua lager mat av beste kvalitet til både store og små arrangementer. Ferske råvarer kjøpes inn hver dag, og førsteklasses brødprodukter kommer direkte fra vårt håndverksbakeri.  
Se hele menyen her.

Bakeriet:

Bakeriet holder åpent alle dager. Helt siden 1800-tallet har man kjent duften av fersk bakst fra Glassverkets eget bakeri.
I dag kan du nyte en helt egen atmosfære i vårt Bakeri med Glassverkets egne lysekroner fra 1800-tallet. Du finner deilig gjærbakst; alt fra solboller, skolebrød og syltetøyboller til pizzasnurrer. Du får også velsmakende sandwicher, wraps og salater.Og husk å kjøpe med et brød hjem! Vi har et godt utvalg innen nystekte brød fra et håndverksbakeri.

Mester Pizzeria: 

Her serveres den beste italienske pizzaen du kan tenke deg. I hyggelige lokaler i kjelleren i Kokkestua-låven har vi skapt en atmosfære som kan minne om en autentisk italiensk restaurant.
Se menyen her.

Kaffehuset: 

Velkommen til Kaffehuset - stedet for alle kaffeelskere og andre livsnytere.
Her serverer vi vår egen hjemmebrente kaffe. Nyt den i den hyggelige caféen eller på uteserveringen som ligger idyllisk til, rett ved parken.

Vaffelhuset: 

Her serveres de lekreste søte fristelser, som nyheten Donut med is og godis som du kan se på bildet, boblevafler og tradisjonelle vafler med hjemmelaget syltetøy og rømme. Du kan nyte maten i den sukkersøte kaféen eller i den hyggelige hagen.

Pannekakehuset: 

Denne sommeren har vi åpnet Pannekakehuset! Et hyggelig spisested for hele familien ved Barnas Bondegård. Nyt nystekte pannekaker med et stort utvalg av toppinger.

Les mer om Pannekakehuset.