Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Næring og utvikling

Jevnaker forbindes av mange med det arktitektoniske mesterverket The Twist på Kistefos og dype glassblåsertradisjoner på Hadeland Glassverk. Årlig besøker 700.000 mennesker bygda vår og turismen er fortsatt i vekst. Det er også næringsutviklingen i kommunen. På Jevnaker er det ledige næringstomter og et fokus på etablering av ny og bærekraftig utvikling. Jevnaker har også attraktive boligtomter i naturskjønne omgivelser. Jevnaker kommune har en egen samfunnsutvikler som også jobber med næringsutvikling.

Jevnaker vurderes av mange som et av de vakreste kulturlandskap i Østlandsområdet med Randsfjorden, småskala kulturlandskap og nærhet til Nordmarka. Alt dette ligger bare en drøy time fra Oslo - og nå som det satses på store samferdselsinvesteringer til regionen knyttes Jevnaker enda nærmere hovedstaden. Ringeriksbanen er planlagt å være i drift innen 2029.

 

#4749947Storgata på Jevnaker (Foto: Futuria)

Aktuelt

Bildet viser bokstaver der det står: covid-19

Lettelser i koronarestriksjonene

Det åpnes for servering av alkohol, flere publikummere på offentlige arrangement og grønt nivå i videregående skole. Les mer om lettelsene i koronares...