Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
27. juni:

Åpningstider i sommer

Det er noe begrenset åpningstider for enkelte av våre tjenester i sommer.  Les mer

Helsestasjonen

Alle barn i alderen 0–5 år får tilbud om regelmessige konsultasjoner på helsestasjonen. Vi er her for deg og babyen din!

Alle nybakte foreldre får tilbud om hjemmebesøk av jordmor og av helsesykepleier etter fødsel. Du kan også selv ta kontakt når du kommer hjem fra barselavdelingen.

Helsestasjonen ønsker å være en støtte for foreldre, gjøre dem trygge i foreldrerollen og bidra til at barn får en trygg og god oppvekst. 

Barn under skolealder får gratis tilbud om oppfølging og faste kontroller på helsestasjonen. Konsultasjonene inneholder helseundersøkelser, foreldreveiledning, helseopplysning og vaksinasjon. Temaer som tas opp kan være mat, søvn, barns trivsel og utvikling, samspill, foreldrerollen og andre utfordringer i hverdagen.

På helsestasjon treffer du blant andre helsesykepleier, jordmor, lege, fysioterapeut og familieterapeut. Vi samarbeider også med blant annet barnehage, fastlege, PPT og barnevern om det er behov for det.

Hvis du er foresatt og har spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Ta kontakt med å sende tekstmelding eller ring:

Helsesykepleier: 406 05 010 eller 480 36 737

Vi har åpen helsestasjon:

  • Mandager 13.30–15.00 (helsesykepleier er tilgjengelig)
  • Onsdager 12.30–14.00 (uten helsesykepleier til stede)

 

Bildet viser to personer som sitter foran en vegg dekorert med fargefulle, lekne bilder. De sitter lett skrått mot hverandre, ser i kamera og smiler. I armene har de leker, som dukke, rangler og en plysj-giraff.

Aktuelt

Bildet viser en smilende dame fra midjen og opp. Hun hviler venstre hånd på et treningsapparat. I bakgrunnen ser man flere treningsapparater.

Gratis trening for deg som er gravid

Alle gravide anbefales minst 30 minutter moderat fysisk aktivitet daglig. Det kan være fint å ha muligheten til og trene sammen med andre gravide. Gra...