Kristin Krogvold Eriksen (rektor, piano, trekkspill)

Kristin har 6 års utdannelse fra Musikkhøgskolen med trekkspill som hovedinstrument. I løpet av studiet hadde hun også pedagogikk og ledelse. Senere studerte hun prosjektledelse ved Høgskolen i Hedmark

Kristin har deltatt i en rekke konkurranser i inn- og utland med gode resultater. Hun har lang erfaring som musiker både som solist, i grupper og i trekkspillorkester.

Kristin er en erfaren dirigent, og har over 25 års erfaring som pedagog både i kulturskoler og i grunnskolen.

Alexander Christian Adrian (sang)

Alexander har 6 års utdanning i sang, samt psykologi og historie. Alexander bred erfaring som sangsolist med band og med ulike kor. Alexander har også lang erfaring som sanger og dirigent for en rekke kor.

I tillegg til sang spiller Alexander også gitar, ukulele, piano, og trommer. Han har lang erfaring med å arrangere musikk, bla. 3 barnemusikaler i løpet av 3 år for det lokale barneteateret i Holter og Nannestad. 

Tormod Melaas-Holm (blåseinstrumenter)

Tormod er utdannet saxofonist med en Master in Music-grad fra Syddansk musikkonservatorium og en Bachelor i Musikkvitenskap fra UiO. Han er aktiv utøvende musiker, fortrinnsvis innen jazz/pop/rock-sjangeren, og jobber både solistisk og som bandmusiker i en rekke konstellasjoner.

Tormod har erfaring fra undervisning av band, blandede ensembler og korps. Tormod underviser på ulike blåseinstrumenter i kulturskolen.

Lars Andre Hagensen (slagverk)

Lars Andre er utdannet slagverkspedagog og trommeslager med musikkvitenskapelig og pedagogisk utdannelse fra UiO og USN. Han har undervist for korps og privatelever i flere år i Oslo og omegn. I tillegg har også lang fartstid som frilanser og har turnert i inn- og utland og har erfaring fra mange ulike settinger, fra forestillinger og teater til pop og hiphop-artister. 

Audhild Haugestøl Strømnes (teater)

Audhild er utdannet teater/dramapedagog, og har i tillegg grunnfag i musikk. I snart 20 år har hun jobbet som instruktør for barne- og ungdomsteatergrupper lokalt, og blant annet ved Oslo Teatersenter og Bergen kulturskole. Hun har jobbet som skuespiller i noen år, på skoleturneer i hele Norge. Nå jobber hun også ved Hadeland kulturskole, med teatergrupper og musikkgrupper for barn. 

Øyvind Hovde (Gitar/Bass)

Øyvind tok sin utdanning som gitarist og pedagog ved Universitetet i Agder og Norges musikkhøgskole. Han har erfaring både som lærer og som turnerende musiker i inn- og utland. Han har fordypet seg i stilarter som rock, pop, jazz, blues, country og klassisk gitar og mestrer også trommer, elbass og vokal. 

Som musiker har han spilt, sunget og skrevet låter til forskjellige rocke- og popband. Han har spilt i en rekke settinger fra alenekonserter til storband og er også ansatt på Hadeland kulturskole som bandlærer.