Kristin Krogvold Eriksen (rektor, piano, trekkspill)

Kristin har 6 års utdannelse fra Musikkhøgskolen med trekkspill som hovedinstrument. I løpet av studiet hadde hun også pedagogikk og ledelse. Senere studerte hun prosjektledelse ved Høgskolen i Hedmark

Kristin har deltatt i en rekke konkurranser i inn- og utland med gode resultater. Hun har lang erfaring som musiker både som solist, i grupper og i trekkspillorkester.

Kristin er en erfaren dirigent, og har over 25 års erfaring som pedagog både i kulturskoler og i grunnskolen.

Alexander Christian Adrian (sang)

Alexander har 6 års utdanning i sang, samt psykologi og historie. Alexander bred erfaring som sangsolist med band og med ulike kor. Alexander har også lang erfaring som sanger og dirigent for en rekke kor.

I tillegg til sang spiller Alexander også gitar, ukulele, piano, og trommer. Han har lang erfaring med å arrangere musikk, bla. 3 barnemusikaler i løpet av 3 år for det lokale barneteateret i Holter og Nannestad. 

Tormod Melaas-Holm (blåseinstrumenter/piano)

Tormod er utdannet saxofonist med en Master in Music-grad fra Syddansk musikkonservatorium og en Bachelor i Musikkvitenskap fra UiO. Han er aktiv utøvende musiker, fortrinnsvis innen jazz/pop/rock-sjangeren, og jobber både solistisk og som bandmusiker i en rekke konstellasjoner.

Tormod har erfaring fra undervisning av band, blandede ensembler og korps. Tormod underviser på ulike blåseinstrumenter i kulturskolen. Han har også noe pianoundervisning

Lars Andre Hagensen (slagverk)

Lars Andre er utdannet slagverkspedagog og trommeslager med musikkvitenskapelig og pedagogisk utdannelse fra UiO og USN. Han har undervist for korps og privatelever i flere år i Oslo og omegn. I tillegg har også lang fartstid som frilanser og har turnert i inn- og utland og har erfaring fra mange ulike settinger, fra forestillinger og teater til pop og hiphop-artister. 

Audhild Haugestøl Strømnes (teater)

Audhild er utdannet teater/dramapedagog, og har i tillegg grunnfag i musikk. I snart 20 år har hun jobbet som instruktør for barne- og ungdomsteatergrupper lokalt, og blant annet ved Oslo Teatersenter og Bergen kulturskole. Hun har jobbet som skuespiller i noen år, på skoleturneer i hele Norge. Nå jobber hun også ved Hadeland kulturskole, med teatergrupper og musikkgrupper for barn. 

Øyvind Hovde (Gitar/Bass)

Øyvind tok sin utdanning som gitarist og pedagog ved Universitetet i Agder og Norges musikkhøgskole. Han har erfaring både som lærer og som turnerende musiker i inn- og utland. Han har fordypet seg i stilarter som rock, pop, jazz, blues, country og klassisk gitar og mestrer også trommer, elbass og vokal. 

Som musiker har han spilt, sunget og skrevet låter til forskjellige rocke- og popband. Han har spilt i en rekke settinger fra alenekonserter til storband og er også ansatt på Hadeland kulturskole som bandlærer.