Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Logg inn i Bibliofil:Glemt passord?
Bli låner


Aktuelt

Bilde av Elin

Elins siste arbeidsdag

Onsdag 7. juli var en spesiell dag på Jevnaker folkebibliotek. Da hadde nemlig Elin Sigurdson sin siste arbeidsdag på biblioteket. Hun fyller 70 år den 13. juli og går av med pensjon.
Bildecollage av forskjellige hager

Åpne hager på Jevnaker

I sommer arrangerer Jevnaker hagelag Åpne hager på Jevnaker. Det blir mulig å besøke hager både den 28. juni og den 2. august. Ta en tur og la deg inspirere til å være med i sommerens hagekampanje på Jevnaker.
Bilde av bokstabel på bord utendørs

Åpningstider i sommer

Fra og med mandag 21. juni til og med 15. august er det sommeråpningstider på biblioteket. I uke 28, 29 og 30 er biblioteket helt stengt.
Hagekonkurranse

Del din hageglede i sommer!

Har du stor hage, liten hage, eller kanskje balkonghage, grønnsakshage, morsom hage, frukthage, verandahage, eller planlegger du hage? Bli med på sommerens hagekampanje på Jevnaker!
Bokbingo plakat

Biblobingo

Har du levert BibloBingo-skjemaet ditt?
Frøbibliotekets logo

Frøbibliotek

Nå er det mulig å låne frø på biblioteket. Frøbiblioteket er et samarbeid mellom Jevnaker Hagelag og Jevnaker folkebibliotek.
Plakat ned smittevernregler

Bibliotektilbudet og korona

Biblioteket har vanlige åpningstider. Du kan låne og levere, bruke pc, skrive ut og kopiere og få veiledning av personalet. Det er også mulig å lese aviser og tidsskrifter.