Alle over 65 år skal nå tilbys en oppfriskingsdose etter 6 måneder. Vi startet å vaksinere 10. november, og vi har ringt til alle som er 75 år og eldre for å sette dem opp på time.
Det er noen vi ikke har fått svar hos. Hvis dere har noen i familien som er 75 år og eldre er det fint om dere spør om de har fått en telefon fra kommunen med tilbud om en oppfriskingsdose. Hvis ikke - er det fint om dere tar kontakt med oss på korona@jevnaker.kommune.no

De som er mellom 65 og 74 år får en invitasjon på SMS, og kan sette seg opp på time selv.

Oppfriskningsdosen anbefales satt med et intervall på 6 måneder etter dose 2, men intervallet kan kortet ned til 5 måneder i aldersgruppen 65 år og eldre. Helsepersonell skal få oppfriskningsdose med et minimumsintervall på 6 måneder.

Det er Pfizer som foreløpig skal tilbys som oppfriskingsdose, da det kun er denne som er godkjent av det Europeiske legemiddelverket for dette per nå.

STED: Vi vaksinerer i Jevnakerhallen ved ungdomsskolen.

Følgende rekkefølge får tilbud om dose 3

a) Sykehjemsbeboere (er ferdig vaksinert) og 85+ hjemmeboende
b) 84-75 år
c) 74-65 år
d) Helsepersonell med pasientkontakt

Videre for den øvrige befolkningen

FHI vurderer fortløpende hvilke andre grupper som vil få tilbud om oppfriskningsdoser koronavaksiner. Dette inkluderer risikogrupper mellom 18 og 64 år, og den generelle befolkningen i samme aldersgruppe.