- Vi er veldig begeistret for at Vy Buss nå velger å sette opp en direkterute i helgene, hele sommersesongen fra Oslo via Sandvika og hit, sier markedskoordnator i Visit Innlandet, Ingvild M. Haraldsen.

Hver sommer så kommer det titusenvis av besøkende til Jevnaker og til de store attraksjonene som finnes her. De aller fleste fra Oslo og omegn. De fleste har kommet hit med bil. Nå har Jevnaker kommune i samarbeid med Visit Innlandet og turistdestinasjonene jobbet for å få selskapet Vy til å sette opp busser til Jevnaker.

Fra juli til midten av august

Fra 9. juli til og med den 15. august skal det nå gå buss fra Oslo bussterminal via Sandvika til Kistefos, Hadeland Glassverk og Randsfjord badepark. 
- Det å få på plass en bussavgang fra hovedstaden har vært overmodent lenge, og vi tror og håper at dette kan være en god start på å få til enda bedre kollektivtransport til Jevnaker, sier Haraldsen som også tror at dette vil føre til flere besøkende. 
- I Oslo er det mange som ikke har bil og som derfor har behov for gode kollektivløsninger for å komme seg rundt. Ved å komme med buss unngår man parkeringsutfordring og kø. Og i tillegg skal Jevnaker Taxi også bidra med god intern mobilitet til en ok penge, slik at de reisende enkelt kan komme seg rundt. Det er jo også en flott anledning for de yngre som ønsker å oppleve badeparken, men som ikke har bil – til å ta seg en tur!

Les mer om direktebussen her: www.vybuss.no/aktuelt/jevnaker
Bestill billetter via Vy-appen eller vybuss.no