Bilde av bandet Toini & Rio Bravo
Toini & Rio Bravo

Program

Vi sparker i gang konsertserien den 10. juni med Toini & Rio Bravo, som leverer drivende honkytonk og smektende ballader. Tenk Patsy Cline og Tammy Wynette. Ringerike trekkspillklubb gjester Jors den 19. juni, og Kjetil Røren tar med seg Genser’n til Jevnaker den 1. juli. Den 12. juli blir det Elvis-konsert med Kjetil Roos.

Flere navn og datoer kommer etter hvert. Arrangementene vil fortløpende bli lagt ut på nettsidene og på Det skjer i lokalavisene.

Alle arrangementene er gratis og åpne for eldre innbyggere og beboere på institusjon. 

Arrangementene har kommet i stand med midler fra den lokale Sparebankstiftelsen og ordningen Den kulturelle spaserstokken, og er i regi av Den kulturelle spaserstokken i Jevnaker kommune.

Ta med egen stol

Siden det er noe begrenset med sitteplasser ber vi de som har mulighet om å ta med egen stol. Dette gjelder kun de som kommer utenfra, for eksempel pårørende.

Beboere på institusjon og de som er på dagsenter trenger ikke ta med egen stol.

Værforbehold og korona

Det er viktig å merke seg at datoer og tidspunkter kan bli flyttet på kort varsel. Siden konsertene er utendørs må vi ta hensyn til været.

Korona og smittesituasjonen til enhver tid påvirker også om det er mulig å gjennomføre arrangementer, og hvilke regler som gjelder for arrangementer.

Følg med på nettsidene for oppdatert informasjon.