Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
16. juni 2021 kl. 15:36

Om Korona

Les mer om situasjonen her. Oppdatert

Les mer

AKTIV SOMMER 2021

AKTIV SOMMER er Jevnaker kommunes sommerskoletilbud i 2021. Her får unge i Jevnaker en arena der de kan delta i faglige, sosiale og kulturelle aktiviteter i sommerferien. AKTIV SOMMER skal gi minner for livet :)

Alle aktivitetene er gratis, og er for elever som dette skoleåret går på mellomtrinnet, samt noen aktiviteter for de som dette skoleåret går på ungdomstrinnet.
(Enkelte aktiviteter har andre aldersinndelinger - se under hver aktivitet)

DET ER TO INNDELINGER

  • Aktiviteter for de som i år går på mellomtrinnet
  • Aktiviteter for de som i år går på ungdomsskolen

Det arbeides med flere tilbud som kan annonseres senere....

AKTIV SOMMER er planlagt i henhold til skolenes gjeldende tiltaksnivå ift. korona-situasjonen.Deltakerne er derfor så langt som mulig i samme kohort uka igjennom. På dagsaktiviteter (f.eks Go-kart/Paintball) deles deltakerne inn etter sin skole og klassetrinn.

Det er stengt for ordinær påmelding, men det kan være noen ledige plasser på enkelte aktiviteter. Ta direkte kontakt med aktivitetsleder Monica A. Kornum om dere vurderer å melde dere på der det er ledig. Epost: monica.kornum@jevnaker.kommune.no

 

AktivSommer vF[ 1].png

Aktuelt

Nathalie W. Aas, ordfører Morten Lafton og Liv Gjerdingen klippet "grein-snora

Ut på tur - til Veståsen

Lørdag 12. juni ble en stor dag for alle turglade i Jevnaker. Da åpnet et ny-skiltet og tilrettelagt nettverk av turstier på Jevnaker Vestås.
_J8A4733

Velkommen på vannet!

12. juni går startskuddet for årets badesesong på Randsfjord Badepark. Tilbudet er blitt bedre enn noen gang - men fortsatt kan alle badeglade i regio...