Besøksadresse: Kirkegata 6, 3520 Jevnaker

Postadresse: Postboks 60, 3521 Jevnaker.

kl 10.00-14.00

Kommunenummer: 3053

Smitte ved Toso skole

En elev på 3. trinn ved Toso skole er lørdag 5. desember bekreftet smittet av Covid-19. Eleven er nærkontakt med familiemedlem som er tidligere smittet, og har milde forkjølelsessymptomer.

Hele 3. trinn ved Toso skole er i karantene og vil motta digital hjemmeundervisning kommende uke. Karantenen vil gjelde til lørdag 12. desember.

For alle andre klassetrinn vil det være undervisning som normalt, på skolen.

STED OG TIDSPUNKT FOR TESTING

Alle elever og ansatte på trinnet vil testes for Covid 19 kommende mandag, på følgende tidspunkt:

• 3A kl. 10:00
  • 3B kl. 10:30
  • Ansatte kl. 11:00

Testing finner sted ved JORS.

VIKTIG INFORMASJON TIL DE SOM SKAL TESTES:

• Kjør bil til teststasjonen.
  • Barn skal sitte foran i bilen på passasjersetet.
  • Det er ikke påkrevd å teste under 10 år. Vi vil likevel oppfordre til testing, men understreker at dette ikke skal skje med tvang.
  • Øvrige familiemedlemmer, og medlemmer av husstanden er ikke i karantene. Men vi ber alle være ekstra observante på symptomer på luftveisplager.

HVA INNEBÆRER KARANTENE?

De som skal i karantene er i utgangspunktet friske, men har vært i en situasjon der de kan ha blitt smittet. Vi anbefaler dere alle å sette dere inn i Folkehelseinstituttets råd på denne nettsiden: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/avstand-karantene-og-isolering/