Trafikksikkerhet – konkurranse

Illustrassjonsfoto med en gruppe barnehagebarn som går på fortauet

Bli med i trekningen av et GoPro-actionkamera, fleecegenser eller teknisk trenings t-skjorte!

Send inn ditt foto over temaet trafikksikkerhet på instagram: #jevnaker, eller e-post til postmottak@jevnaker.kommune.no Skriv også et par ord om hva du mener er bra/dårlig med den aktuelle trafikksikkerhetssituasjonen, og hvor i Jevnaker kommune motivet er hentet fra.

Ditt fotobidrag er viktig for at kommunen skal innhente kunnskap og dokumentere trafikksituasjoner i Jevnaker. Konkurransen går fram til 10. mars. Det er innbyggere i Jevnaker kommune som kan delta i konkurransen.

Flere kan gå og sykle

Jevnaker kommune har satt i gang en tverrfaglig arbeidsgruppe som arbeider med trafikksikkerhetsplanen. Planen er vedtatt av kommunestyret 12.12.2013 og gjelder for årene 2014-2017. Les planen ved å gå til møtekalenderen

Hensikten med trafikksikkerhetsplanen er å synliggjøre kommunens ansvar og satsing på området, koordinere og øke kommunens innsats i trafikksikkerhetsarbeidet, bidra til å redusere antall skadde og drepte i trafikken, samt få flere til å gå og sykle.

Planen har mye oppmerksomhet rettet mot barn og unge. Alle barn i Jevnakers skoler og barnehager har fått utdelt refleks vinteren 2014, og det blir informert om trafikksikkerhetsarbeidet fra helsestasjonen og oppover i barnas oppvekstår.

Kontaktperson for trafikksikkerhetsarbeidet er Johnny Heen, tlf. 409 11 880