Slutt på kunstisbanen for i vinter

Bjørn Igelstad (tv.) og Morten Haugli på Jevnaker kunstisbaneKjøling på kunstisbanen blir slått av onsdag 5/3. Det er vanskelig å si hvor lenge etterpå isen varer, men banen skal kunne brukes ut torsdagen, kanskje lenger. Banen stenges på kort varsel, hvis forholdene tilsier det.

- En stor takk til skøytegruppa for strålende innsats på banen i vinter. Isen har vært i utmerket stand hele sesongen, til tross for dårlige værforhold. De har høvlet is og vannet is, hver kveld og hver helg, år som i fjor. Vi har gjort det vi kan på dagtid, og så har de tatt over. Samarbeidet har fungert utmerket, sier banemester Bjørn Igelstad (t.v. på bildet). Han legger til at det har vært meget stor aktivitet på banen i hele vinter.