Klare for sommerjobb

Ni ungdommer får sommerjobb i Jevnaker kommune fra 23. juni til 1. august, og det er:

Sivert Olimb, Patrik Bråten, Lars K. Reinli, Silje Marie Klevengen, Lena Glemmestad, Katarina Olsen, Vagner Sæthren, Martin Rødningsand og Frida Jobraaten. De har fått jobb etter loddtrekning, der ordføreren var til stede sammen med spente ungdommer og foreldre. I tillegg er det trukket ut fire reserver: Eddie Bisgaard, Heidi Halvorsen, Håkon Fegri og Mari Myrvold.

Mari Myrvold, Vagner Sæthren og Frida Jobraaten utenfor Jevnaker samfunnshusUngdommene skal blant annet svinge langkosten og ta en skikkelig rengjøring i skolene og andre kommunale bygg i sommer. På bildet t.v. er Mari Myrvold (17) som er reserve etter trekningen, sammen med Vagner Sæthren (15) og Frida Jobraaten (16) som er klare for å jobbe.

Noen får også oppgaver sammen med vaktmestertjenesten, som vedlikehold av badestrender, grøntanlegg og bygninger.

- Vi hadde 80 søkere og 63 fylte kravene til å være med i trekningen, blant annet at du må være bosatt i Jevnaker kommune og født i årene 1996-98. De som er trukket ut, får nærmere beskjed om hvor og når de skal stille opp. Da er det om å gjøre å møte tidsnok, og passelig uthvilt, anbefaler ordfører Hilde Brørby Fivelsdal.