Idrettsakademi på Jevnaker

Hønefoss Ballklubb, Jevnaker kommune og Jevnaker Idrettsråd har klargjort en intensjonsavtale om oppstart av Idrettsakademi, med oppstart ca. 1. september 2014. Dette er en del av HBKs samfunnsprosjekt der HBK ønsker å bidra i lokalsamfunnet.

Målgruppen er skoleelever fra 3. til 7. klasse. Base for tilbudet vil være Jevnakerhallen, Jevnaker Stadion og nærliggende friluftsområder. Her er det omtrent «alle» muligheter for å utfolde seg med, med klatring, håndball, sykkelturer, fotball, ski, skøyter, fisketurer, bandy/hockey osv, osv…       (Idrettsakademiet vil kjøpe inn mye utstyr og materiell, man trenger ikke å eie eget).

HBK har mange års erfaring fra eget opplegg på Hønefoss, og ønsker å bidra med aktive ettermiddager, et sunt mellommåltid og samtidig legge til rette for lekser - alt dette under ledelse av og tilsyn fra kvalifiserte trenere og andre voksne som er opptatt av variert fysisk aktivitet, gode kostholdsvaner og en trygg og god ettermiddag. Fokus er utelukkende på breddeidrett og fysisk aktivitet, i trygge og gode sosiale rammer.

UKESPLAN

• Mandager 13:00 - 17:30
  • Onsdager 13:00 - 17:30
  • Fredager 12:30 - 17:00

Man kan melde seg på 2 eller 3 dager per uke. Tilbudet kan fint kombineres med SFO de andre dagene. Prisen vil være tilnærmet lik ordinær SFO.

Vi trenger raskt å få svar på om dette er interessant for deres sønn /datter.
(Dette er IKKE en bindende påmelding, den vil dere få så raskt som mulig om etterspørselen er stor nok.

Interessert?

Send en mail til rmw@honefossbk.no eller SMS til 90 08 22 15.
Merk meldingen: JEVNAKER-AKADEMI 2014-15.
Frist: Tirsdag 20. mai kl. 23.59

med vennlig hilsen,