Besøksrestriksjoner ved JORS og helsestasjonen

Vi ser at det den siste tiden er økt Covid-19 smitte flere steder i landet. Vi har ikke hatt noen nye tilfeller i Jevnaker i det siste, og nå er det viktig at vi står sammen for å forhindre en oppblomstring.

Ingen besøkende til pasienter på korttidsopphold.

Kommuneoverlegen har besluttet at fra og med 13. august vil pasienter med korttidsopphold på 14 dager eller mindre ikke kunne ta imot besøkende verken inne eller ute i perioden de er på JORS. Dette blir gjort for å begrense besøk og risikoen for smitte ved institusjon.

Besøksforbud etter utenlandsreiser.

Det er besøksforbud ved JORS for alle som har vært i utlandet, uavhengig av hvilket land man har vært i, de første 10 dagene etter hjemkomst.

Man må også vente 10 dager etter hjemkomst for å kunne benytte seg av tilbudene vi har ved kommunens helsestasjon.

Vi ønsker i tillegg å oppfordre alle som har vært på steder i Norge med stor smittespredning, eller folksomme steder hvor du ikke har hatt mulighet til å holde avstand, til å unngå besøk ved JORS og helsestasjonen.

Vær også varsom med å besøke personer i risikogrupper de første 10 dager etter at du har kommer hjem.

Nå må vi alle ta ansvar og være varsomme sammen!