Kristin Krogvold Eriksen (rektor, piano, trekkspill)

Kristin har 6 års utdannelse fra Musikkhøgskolen med trekkspill som hovedinstrument. I løpet av studiet hadde hun også pedagogikk og ledelse. Senere studerte hun prosjektledelse ved Høgskolen i Hedmark

Kristin har deltatt i en rekke konkurranser i inn- og utland med gode resultater. Hun har lang erfaring som musiker både som solist, i grupper og i trekkspillorkester.

Kristin er en erfaren dirigent, og har over 25 års erfaring som pedagog både i kulturskoler og i grunnskolen.

Alexander Christian Adrian (sang)

Alexander har 6 års utdanning i sang, samt psykologi og historie. Alexander bred erfaring som sangsolist med band og med ulike kor. Alexander har også lang erfaring som sanger og dirigent for en rekke kor.

I tillegg til sang spiller Alexander også gitar, ukulele, piano, og trommer. Han har lang erfaring med å arrangere musikk, bla. 3 barnemusikaler i løpet av 3 år for det lokale barneteateret i Holter og Nannestad. 

Rune Haukum (bass, gitar, samspill)

Rune har jobbet fulltid med musikk siden begynnelsen av 80 tallet.  Han har turnert med et stort antall norske og utenlandske artister og musikere, og medvirket på rundt femti plateproduksjoner. Har undervist på gitar og bass i Jevnaker kulturskole siden 2008.

Tormod Melaas-Holm (blåseinstrumenter)

Tormod er utdannet saxofonist med en Master in Music-grad fra Syddansk musikkonservatorium og en Bachelor i Musikkvitenskap fra UiO. Han er aktiv utøvende musiker, fortrinnsvis innen jazz/pop/rock-sjangeren, og jobber både solistisk og som bandmusiker i en rekke konstellasjoner.

Tormod har erfaring fra undervisning av band, blandede ensembler og korps. Tormod underviser på ulike blåseinstrumenter i kulturskolen.

Lars Andre Hagensen (slagverk)

Lars Andre er utdannet slagverkspedagog og trommeslager med musikkvitenskapelig og pedagogisk utdannelse fra UiO og USN. Han har undervist for korps og privatelever i flere år i Oslo og omegn. I tillegg har også lang fartstid som frilanser og har turnert i inn- og utland og har erfaring fra mange ulike settinger, fra forestillinger og teater til pop og hiphop-artister. 

Linda Nordseth (Visuell kunst)

Linda er utdannet faglærer i formgiving, kunst og håndverk fra Høyskolen i Telemark, og har også en fotoutdannelse fra Nordic school of photography. Arbeidet tidligere som formidler på Telemarksgalleriet og Kistefos-museet. Har selv hatt en rekke utstillinger både i Telemark og Oppland, og har arbeidet og kurert flere lokale kunstutstillinger. I tillegg til jobben på kulturskolen jobber hun som lærer i grunnskole og holder kurs gjennom kunstklubben Splæsj og husflidslaget

Audhild Haugestøl Strømnes (teater)

Audhild er utdannet teater/dramapedagog, og har i tillegg grunnfag i musikk. I snart 20 år har hun jobbet som instruktør for barne- og ungdomsteatergrupper lokalt, og blant annet ved Oslo Teatersenter og Bergen kulturskole. Hun har jobbet som skuespiller i noen år, på skoleturneer i hele Norge. Nå jobber hun også ved Hadeland kulturskole, med teatergrupper og musikkgrupper for barn. 

Maren Sofie Trulsen (dans)

Maren er utdannet danser fra LIPA i England og adjunkt med tilleggsutdannelse fra Universitet i Sør-Øst-Norge. Har etter endt utdanning jobbet utenlands som danser, sanger og entertainer. Har de siste tre årene jobbet som danselærer både på Jevnaker kulturskole og showskolen i Hønefoss. I tillegg til jobbene som danselærer, jobber hun som kontaktlærer på barneskolen.

Fun fact: Marern var i sin tid blant de første som fikk elevplass i Jevnaker kulturskole