Pan Innovasjon imponert over "Høy på landet!"

- går du med en drøm?

Pan Innovasjon fortsetter samarbeidet med "Høy på landet" etter sommerens suksess. Går du med en drøm? Kanskje kan drømmen bli virkelighet med litt drahjelp og innspill fra Helge Stiksrud i Pan Innovasjon.

Bildet viser Lennert Hug og Helge Stiksrud stå utenfor Samfunnshuset i Jevnaker.

Vil bidra også neste år: Helge Stiksrud (t.h) lover at Pan Innovasjon også vil hjelpe Lennert Hug i "Høy på landet" med neste års mat-og gårdsfestival. (Foto: Anette Skafjeld)

Imponert over innsatsen

– Vi i Pan Innovasjon er glade og stolte over å ha vært med fra starten av som rådgivere og sparringspartnere i planleggingen av suksessen Mat & gårdsfestivalen «Høy på landet», sier leder, Helge Stiksrud.

– Vi er imponert over gjennomføringen og arbeidet som først og fremst Lennert Hug og kona Liza Franke har lagt ned for å få idéen om festivalen realisert. Ut fra erfaringen med «Høy på landet» i år vil Pan Innovasjon bidra til at festivalen kan utvikle seg videre i 2020.

Håper flere har en gründerdrøm

Høy på landet samlet over 4.500 besøkende i år på Thorbjørnrud hotell. Mat-og gårdsfestivalen var en drøm som ekteparet Liza Franke og Lennert Hug har hatt en stund. I planleggingsfasen fikk de god hjelp av Pan Innovasjon. Jevnaker kommune inngikk i 2018 et samarbeid med Pan Innovasjon for å stimulere gründerånden. Det betyr at lokale gründere kan få gratis hjelp til å bearbeide ideene sine.

– Vi kan følge opp firmaer i opptil tre år. Det som er viktig er at det vises en progresjon. Gründere må ha gjennomføringsevnen. Vi kan bidra med råd, hjelp og til en viss grad kapital, men det er den enkelte som må gjennomføre ideen sin. Stiksrud forteller at de i en startfase på 3-6 måneder gir gratis rådgivning og idèavklaring

Helge Stiksrud oppfordrer flere til å komme innom han når han er på Samfunnshuset på Jevnaker.

– Gjennom samarbeidsavtalen Pan Innovasjon har med Jevnaker kommune er vi stadig på jakt etter gründere og bedrifter med gode idéer som kan føre til vekst, utvikling og nye arbeidsplasser. Vi har spesielt fokus på landbruk, mat og reiseliv og utvikling av disse næringene, men også idéer innenfor andre områder vil bli vurdert.

Ta kontakt med Helge Stiksrud på e-post: hs@paninnovasjon.no

eller mobil:918 23 214.

Mer informasjon om Pan Innovasjon: http://www.paninnovasjon.no/

Bildet er fra Mat-og gårdsfestivalen Høy på landet og viser ei jente som sitter på en traktor.

Ei jente koser seg på årets "Høy på landet". (Foto:Helge Eek)

Skrevet av Anette Skafjeld