Kommunenummer: 3053

Tannklinikken Jevnaker er friskmeldt

- siste vannprøve i orden!

Bildet viser en behandlingsstol hos tannlegen.Foto: Daniel Frank/Pexels.com

Tannklinikken Jevnaker åpner for full drift fra mandag den 10.februar. Klinikken har vært delvis stengt etter at det i sommer ble funnet spor av legionella i vannet.

Ingen spor av legionella

Fredag kom svaret på de siste vannprøvene som er tatt og vannet er nå friskmeldt.

Klinikkleder, Shamsa Mohammed, forteller at de er veldig glade for at de nå kan åpne for ordinær drift igjen.

- Både bygget og tannlegestolene er kontrollert og det er ikke funnet legionella noen steder. Vi sender nå fortløpende ut innkallinger til timer til våre pasienter.

Tannklinikken Jevnaker er et fylkeskommunalt tilbud som er åpent for hele befolkningen i kommunen. Noen grupper har et lovbestemt tilbud, for eksempel barn og unge til og med 20 år, psykisk utviklingshemmede og pasienter i pleie- og omsorgstjenesten.

Telefonnummer til Tannklinikken Jevnaker: 61 02 12 00

Av Anette Skafjeld