Besøksadresse: Kirkegata 6, 3520 Jevnaker

Postadresse: Postboks 60, 3521 Jevnaker.

kl 10.00-14.00

Kommunenummer: 3053

Flere smittede og klassetrinn i karantene

Fredag er det bekreftet 9 nye smittetilfeller i Jevnaker.
Det er snakk om fire menn i 30, 40 og 60-årene, tre barn og to kvinner i 30-årene. Sistnevnte er nærkontakt til et av de tidligere smitteofrene. Smittesporing er iverksatt og kommuneoverlegen tar høyde for at flere vil bli satt i karantene i løpet av helgen.

Som en følge av den siste smitteutviklingen er det innført karantene for elever og undervisningspersonale på følgende klassetrinn:

• 3. trinn ved Bergerbakken skole
  • 3. trinn ved Toso skole
  • 8. Trinn ved Jevnaker skole

Fra før er 1.og 4. trinn ved Bergerbakken skole satt i karantene.

Jevnaker kommune vurderer innføring av digital undervisning fra og med kommende uke. Dette vurderes i dialog med Fylkesmannen i Oslo og Viken, og vi vil i løpet av lørdag formiddag komme med mer informasjon om undervisningssituasjonen.

Det betyr at totalt 23 personer er smittet i Jevnaker per fredag klokka 18. Kriseledelsen i Jevnaker kommune har satt inn tiltak for å øke testkapasitet og smittesporing. Jevnaker kommune har bedt om bistand fra Lunner kommune til dette arbeidet.