Ungdomsparty på KulturLab'n

- kvelden før 1.mai

Tradisjonen tro arrangerer Ungdomsteamet rusfritt arrangement for ungdom fra 8.klasse - 18 år kvelden før 1.mai.

Det har gjennom tidene vært vanlig blant ungdommene  å markere "kvelden før kvelden" med festligheter.

Erfaringsmessig debuterer mange ungdommer med feks alkohol denne kvelden,  det blir derfor ofte mye negativ fokus på ungdomskulturen.

Ungdomsteamet ønsker å innby til rusfritt party i kontrollerte rammer med voksne ansvarlige tilstede.

Hvorfor henge ute når du kan henge inne?...

I år gjennomføres arrangementet på KulturLab'n i Storgt.7, tirsdag 30.april mellom 18.00 -23.00.

Det blir disco og mulighet til å "ta scenen".

I løpet av kvelden får vi besøk av Håvard Sand som skal more oss med "Lattervekkende trylling". Håvard har gjennom en årrekke levert forestillinger innen stand-up, trylling og humor - vi gleder oss stort!