Strandryddeuka 2019

Hjelp oss å rydde langs Randsfjorden

Bildet viser to damer som plukker søppel langs Randsfjorden.

Kjersti Larsson og Tove Fagerås i Miljøpatruljen ved Jevnaker Frivilligsentral håper så mange som mulig deltar i årets Strandryddeuke som starter søndag 28.april og avsluttes søndag 5.mai.

Kjersti og Tove tok et lite raid rundt brygga ved Nesbakken og der fant de masse plast og rester av en gressklipper.

BLI MED PÅ ÅRETS VIKTIGSTE RYDDEAKSJON RUNDT RANDSFJORDEN! På tirsdag den 30.april blir det felles dugnad. Møt opp mellom klokka 1630-1730 på Kulturlaben, tidligere Vaage bok & leker. Så får dere utdelt utstyr og område.

Hvis du vil rydde en annen dag, kan du komme innom Servicetorget i Jevnaker kommune å få både hansker og poser.

Det blir også muligheter for felles innsats lørdag 4.mai. Da møtes vi på parkeringen ved Hadeland glassverk.

Bli med å fjern farlig søppel og plast fra de fine strendene våre.

Delta i årets store STRANDRYDDEAKSJON!

Bildet viser Kjersti Larsson og Tove Fagerås fra Miljøpatruljen til Jevnaker Frivilligsentral

Håper på stort oppmøte! Kjersti Larsson og Tover Fagerås i Miljøpatruljen i Jevnaker Frivilligsentral håper mange stiller opp på tirsdag!