Førvisning av "The Twist"

- invitasjon til lokalbefolkningen!

18.september åpner det mye omtalte museumsbygget "The Twist" på Kistefos og lokalbefolkningen inviteres med på en aldri så liten smugtitt før den offisielle åpningen.

Bildet viser The Twist

(Alle foto: Benjamin Ward)

"The Twist" er designet av det verdenskjente arkitektfirmaet Bjarke Ingels Group – BIG, og er et museum, en bro og en skulptur i seg selv. De har blitt omtalt som et av verdens mest spennende arkitektoniske bygg for 2019 og 18.september er det endelig offisiell åpning. Dit kommer både Dronningen, statsministeren, kulturministeren og finansministeren, og som innbygger i Jevnaker har du altså muligheten til å komme inn litt før alle æresgjestene. Men, vær oppmerksom på at denne dagen blir besøket ganske organisert.

Førvisning fra 12.30

Lokalbefolkningen inviteres til visning i museet med inngang fra klokken 12.30 til 14.30. Inkludert i omvisningen er også åpningsutstillingen Hodgkin & Creed – Inside Out. Det vil være stor aktivitet denne dagen og man må belage seg på noe kø. "The Twist" og parken forøvrig stenges for besøkende kl. 15.30.

Parkering denne dagen vil bli på Eggemoen leir, Rotorveien. Det vil bli kjørt shuttlebusser mellom Eggemoen og Kistefos kontinuerlig. Følg skilting og anvisning fra våre parkeringsvakter.

Totalbilde av The Twist

Dronningens besøk

H.M.Dronning Sonja deltar ved den offisielle åpningen. Det er sikkert mange av dere som vil hilse Dronningen. De som ønsker det bes møte ved parkeringsplassen ved Samsmoveien, inngang Nord, Jevnakersiden senest klokken 17.20. Det vil bli satt opp shuttlebusser fra parkeringen på Eggemoen. Selve arrangementet klokken 18 er lukket.

Mange andre muligheter

Kistefos og "The Twist" holder åpent helt frem til 17. november 2019. Dersom du ikke har anledning til å besøke Kistefos og museumsbygget på åpningsdagen, er det altså flere muligheter.

Bildet viser nærbildet av The Twist