Tosomart`n er 6.september

Lørdag 6. september 2014 fra klokken 12 braker det atter løs på Toso skole. Tosomart’n går av stabelen, med aktiviteter som tautrekking, svampkasting, grilling, ansiktsmaling, fiskedam, «Total Blackout» og natursti med vaffelsalg. Og det blir kafé med tradisjonsmat fra et internasjonalt kjøkken.

Tosomart’n ble første gang arrangert 2001 som et ledd i skole-hjem-samarbeidet. Foresatte er glade for å jobbe sammen med elever og ansatte ved skolen for å gjøre en innsats for alle ved Toso skole. Det er svært sosialt, og samtidig bidrar det til at skolen har mulighet for å gjøre utbedringer og innkjøp. Midlene fra tidligere år har blant annet gått til arbeid med å bygge opp igjen den gamle husmannsplassen Tosobråtan, en plass som i dag er et godt etablert utfartssted for elevene.

Se flotte bilder fra tidligere års Tosomart’n hos Ringerikes Blad

Mer om Toso skole