Spennende nye dansekurs

Thea Winger
Thea Winger er ny danseinstruktør i kulturskolen.
Mandag 15. september starter hun opp dansekurs for både gutter og jenter som ønsker å teste ut  hip hop eller moderne dans/jazzdans.

- Særlig hip hop har vært ettespurt av mange ungdommer, vi har derfor stor tro på at kursene til Thea vil fange opp mange i høst, sier rektor Kristin Krogvold Eriksen.

Hip hop-gruppa deles i to nivåer, moderne dans/jazz blir på et nivå.
Fritidskontakt Allan Simensen ser fram til at tilbudet starter opp i Speilsalen i Storgata 24, tilknyttet den populære ungdomskaféen. Førstkommende mandag stiller Thea opp på Ungdomskaféen for å markedsføre tilbudet. Pris for kurset er kr. 700,- for 12 kurskvelder. Med en såpass lav pris håper Simensen at mange ungdommer i bygda tester ut dette spennende tilbudet.For de mindre barna (5-åringer og 1-2. klasse) blir det et eget barnedans-kurs. Her er det ingen spesiell sjanger, men fokus på danseglede og bevegelse.

LES MER OM DANSEKURSENE HER