Nye ledere på plass

Portrett av Lars FlekkerudLars Flekkerud (50) fra Jevnaker er ny virksomhetsleder for drift og tekniske tjenester i Jevnaker kommune fra 1. oktober 2014.

Flekkerud kommer fra stilling som fagleder bygg og anlegg ved Oslo Lufthavn, og har tidligere arbeidserfaring blant annet fra Norske Skog Follum.

Flekkerud har nøkkelkompetanse innenfor forvaltning, drift, prosjektledelse, virksomhetsutvikling og prosesser. Han tar over stillingen etter Trond Henriksen Krågsrud. Ansvarsområdet omfatter teknisk sektor i Jevnaker kommune, bortsett fra byggesak, plan, kart og oppmåling, som hører inn under kommunalsjef Hans Tollef Solberg.

Portrett av Ragnhild Collet-HanssenRagnhild Collet-Hanssen (37) fra Hole er ny leder for Sentral stab i Jevnaker kommune. Hun har ansvar for kommunens funksjoner innenfor økonomi, IKT, personalområdet, arkiv, politisk sekretariat, Servicetorg og kommunikasjon.

Ragnhild Collet-Hanssen kommer nå fra jobb som kontorsjef i Høyesterett, og har tidligere arbeidet blant annet ved Hotel Continental. Collet-Hanssen har som utdanningsbakgrunn en bachelor i administrasjon og ledelse fra Sveits, med fordypning innen hotell og reiseliv. Hun har også juridiske fag.

Gry Brørby Munkerud, som har vært leder for Sentral stab, går over i rolle som rådgiver i Jevnaker kommune.