Friskere liv i høst

Frisklivssentralen på Jevnaker starter to nye kurs i september. Det ene handler om kosthold og heter Bra mat, det andre om å kutte ut nikotin og heter Røykfrie sammen.

Bra mat er et inspirasjonskurs for å få til varig endring av levevaner knyttet til matvaner og matvarevalg.

Røykfrie sammen-kurset baseres på prinsipper om at det er lettere å endre vaner når man har kontakt med andre i samme situasjon. Motivasjon, strategier for å bli røykfri, samt opprettholde røykfriheten er to viktige temaer som tas opp på kurset. Andre temaer som blir tatt opp er bakgrunn for nikotinavhengighet, belønning og hva man kan gjøre når man får lyst til å ta en røyk. På første samling vil fastlege Jørn Ossum Gronert komme for å informere om røykeslutt og medisiner man eventuelt kan bruke ved røykeslutt.

Mer informasjon om kursene, priser og datoer, finner du på Frisklivssentralens sider