Foreldre inviteres til et LØFT

LØFT er et foreldrekurs på fem samlinger, basert på samme pedagogiske prinsipper som Jeg kan-metoden! Det er utviklet av psykiater Ben Furman som står bak Jeg kan!-metoden.

Kurset passer for alle som har ansvar for barn over tre år.

Omsorg, verktøy og løsningsprinsipper

Deltakerne lærer løsningsorienterte metoder for barneoppdragelse og diskuterer en rekke viktige temaer knyttet til det å være foreldre. Mål med kurset er å styrke troen på seg selv som omsorgsperson, tilby verktøy for de daglige utfordringene knyttet til barneoppdragelse, samt å tilegne seg de grunnleggende prinsippene  for løsningsorientert tilnærming.

Fem samlinger

Kurset vil holdes i Jevnaker samfunnshus på følgende datoer:

13. oktober, 20. oktober, 28. oktober, 4. november og 11. november.

Hvis du/dere syntes dette høres spennende ut – har lyst til å melde deg på, eller høre mer om hva dette innebærer, ta gjerne kontakt på tlf 93 20 33 45 eller på e-post: Janne.Venasen@jevnaker.kommune.no

Velkommen! Christina Oure og Janne Venåsen