Café Jors 10 år

Det var fullt hus på Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter da Café Jors spilte opp til dans på sin tiårsdag.

Ti års gledesspredning

Mandag 7.april ble tiårsdagen behørig feiret med marsipankake, dans og sosialt samvær. Café Jors har samlet innbyggere og brukere gjennom mange år, og har blitt en kjent og kjærkommen aktivitet for mange. Det  sies at folk allerede gleder seg fra de går hjem fra Café Jors  til neste gang.

Foto av musikanter og dansere

Hilsen fra kommunen

Som takk for det frivillige arbeidet gjengen bak Café Jors har lagt ned gjennom ti år ble det overbrakt hilsen og en gave fra Jevnaker kommune ved virksomhetsleder for hjemmebaserte tjenester, Marianne Solheim. Gaven fra kommunen til de ivrige frivillige, hvor navnet Hoelsveen er helt sentralt, var et gavekort til Salt og Pepper og billett enten til Jailhouse Rock eller Hønefossrevyen.

Foto av kake med tekst Cafe Jors 10 år