Skal du besøke beboerne på JORS?

Oppdaterte bestemmelser for besøkende ved Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter

Vi må stramme inn på besøk til våre beboere på Jevnaker omsorgs-og rehabiliteringssenter, JORS. Fra tirsdag den 16. mars og fram til søndag 11. april vil ikke beboerne kunne ta i mot like mye besøk som tidligere. Dette grunnet de nye regionale innstrammingene for alle de 51 kommunene i Viken for å få ned smittetallene i Oslo og Viken.

Følgende gjelder for besøk ved JORS:

• Besøkstid er mellom klokka 14.00- 18.00 alle dager.
  • Besøket innskrenkes til en/to faste personer. Besøkende må være bevisst nødvendig hyppighet av besøk.
  • Besøket kan kun skje på beboernes rom.

Frisør og fotterapeut er fortsatt tilgjengelig for beboerne på JORS og omsorgsboligen.

Viser for øvrig til de nye smitteverntiltakene for Viken: les mer De gjelder fram til 11.april.