Digital post fra NAV og kommunen

Jevnaker kommune jobber aktivt med å digitalisere tjenestene for å gi bedre service og raskere svar. Kommunens sak- og arkivsystem er knyttet til sikker digital post. Fra nå av vil også NAV Jevnaker sende ut posten elektronisk:

-Vi anbefaler alle å opprette digital postkasse for sikker post. Mange har allerede dette. Trenger du hjelp til å komme i gang, ta kontakt, oppfordrer NAV-leder Gunn Marit Flatseth.

Digital post fra kommunen

Velg digital postkasse, Norge.no

Dette får du med en digital postkasse:

• Du får post digitalt på en sikker måte. Vanlig e-post er ikke en sikker måte å sende meldinger på. Skal du kunne motta viktige brev fra det offentlige digitalt, må du ha digital postkasse.
  • Du får post fra det offentlige på ett sted. Med digital postkasse får du samlet post fra det offentlige sikkert på ett sted. Du kan lagre posten så lenge du ønsker. Det er gratis å opprette og bruke postkassen.
  • Du sparer miljøet og reduserer offentlige utgifter. Med en digital postkasse bidrar du til at det offentlige kan bruke fellesskapets penger på andre ting enn porto, papir og transport, samtidig som du er med å spare miljøet.