Kommunenummer: 3053

Korona: Oppdatert informasjon 09.04.20 kl. 09.30

Oppdateringer og nyheter fra Jevnaker kommune. Oppdateres fortløpende.

Status:

• Det er ingen nye tilfeller i Jevnaker torsdag 9.april. Det betyr at det kun har vært 5 kjente tilfeller av koronasmitte i vår kommune, men alle disse fem er nå friskmeldt. Få personer testes.
  • Påskevettregler: Vi har noen påskevettregler. Les dem gjerne og hold deg ellers oppdatert på fhi.no om koronasituasjonen. Påskevett2020
  • Påskestengt: Samfunnshuset og Servicetorget stenger på telefon fra klokka 12.00 onsdag. Åpner først tirsdag den 14.april.
  • Påskekonkurranse: får å få noe annet enn nyheter om Koronaviruset har vi i Jevnaker kommune valgt å lage en liten påskekonkurranse til våre innbyggere. Følg med på Instagram og Facebook fra Skjærtorsdag.
  • Tiltak for å redusere betalingsutfordringer: Jevnaker kommune ønsker å bidra til å redusere økonomiske utfordringer for innbyggerne og næringslivet i den spesielle situasjonen vi opplever i forbindelse med utbrudd av koronavirus. Les mer i saken under nyheter.

Information in foreign languages

Nyhetssaker:

Les våre siste nyhetssaker

Du finner informasjon fra sentrale myndigheter,og konkrete råd om koronaviruset på fhi.no og helsenorge.no og Informasjonstelefonen for Koronasmitte på tlf. 815 55 015.

Har du spørsmål?

Ring vår Korona-telefon: 94 14 07 07.

(Bemannet hver dag i påsken kl. 10-14)

Send epost til korona@jevnaker.kommune.no

Både epost og telefon er bemannet av kommunalt helsepersonell.
PS! Epost-tjenesten bemannes hver dag, men ikke kontinuerlig. Brukes ikke denne tjenesten ved mistanke om smitte/sykdom

• Dersom du tror du er smittet/syk, ring fastlegen din på hverdager i arbeidstid, ring legevakt, tlf. 116 117.
  • NB! Ring kun om du har tydelige symptomer/føler deg syk. Vi henviser primært til vår epost eller vakttelefon for Korona for alle andre spørsmål.