Samfunnshuset og NAV åpner igjen 17.august

Mandag 17. august åpner Jevnaker kommune Samfunnshuset igjen. Vi oppfordrer likevel alle til å ta kontakt på telefon eller e-post, for å redusere potensiell smitte ved fysisk oppmøte. Ønsker du veiledning må du gjøre en timeavtale.

Bilde av samfunnshusets inngang

Avtaler med våre saksbehandlere gjøres derfor fortsatt først og fremst på telefon og epost. Vårt sentralbord når du på telefon: 61 31 57 00. Du kan også kontakte oss på epost: postmottak@jevnaker.kommune.no

Åpningstiden for Jevnaker Samfunnshus er klokka 09-15 på hverdager. Servicetorget og sentralbordet er bemannet hverdager fra kl. 10-14. Merk at tiden er endret!

NAV Jevnaker

NAV Jevnaker åpner sitt publikumsmottak for drop-in henvendelser, mandag og torsdag 12-14 fra mandag 17. august.

For å redusere potensiell smitte anbefaler vi at du fortsatt å benytter digital kommunikasjon og søknader hvis det er mulig. Bruk nav.no og Ditt NAV - her kan du sende beskjed til oss og få svar.  Du kan også ringe NAV kontaktsenter på telefon 55 55 33 33 for veiledning.

Dersom du har behov for å avtale et møte med din veileder, be om dette.

NAV Jevnaker  har opprettet 2 interne telefonnummer for deg som er i en akutt situasjon og som ikke kan bruke digitale løsninger. Disse er operative mellom kl. 10 og 14, hver dag:

• for økonomisk sosialhjelp  412 60 751
  • for øvrige tjenester 412 63 286

Post til NAV Jevnaker kan du levere i postkassen på veggen utenfor Samfunnshuset.

Nav kontoret følger Jevnaker Samfunnshus tiltak for smittevern.

Følg regler om smittevern ved besøk

For besøk på Jevnaker Samfunnshus gjelder generelle hensyn til smittevern:

• Ikke kom hvis du er syk, og kom gjerne presis til avtalte tidspunkt.
  • Husk god håndhygiene. Ved inngangen til Samfunnshuset finner du også hånddesinfeksjon som vi ber besøkende bruke når de kommer og drar.
  • Husk regler om avstand.

Velkommen tilbake!

Spesielle tiltak for smittevern på Jevnaker Samfunnshus

Det skal være trygt for både besøkende og ansatte å være tilstede i våre lokaler. Derfor er det også gjort noen endringer i Servicetorget:

• Vi må begrense antall personer som er inne i lokalet, til kun fem besøkende samtidig.
  • Besøkende med behov for kontakt med servicetorget bes vente på merket plass utenfor servicetorget.
  • Vi har montert plexiglass i skranken slik at smittevernet er ivaretatt for både deg som besøker oss og våre ansatte.
  • Dørhåndtak og skranke blir overflatebehandlet med desinfiseringsmiddel mellom hvert besøk.
  • Unngå å ta i håndtak, gelender og andre kontaktflater hvis du kan det.
  • Hvis du ikke trenger heis, ber vi om at du bruker trappene.

På våre møterom vil det være begrensinger for antall personer, og retningslinjer for smittevern som må følges. Både for interne møter og eksterne som booker møtelokaler stilles det krav om å vaske kontaktflater når man kommer og forlater rommet.