Besøksadresse: Kirkegata 6, 3520 Jevnaker

Postadresse: Postboks 60, 3521 Jevnaker.

kl 10.00-14.00

Kommunenummer: 3053

Ny leverandør av etableringsveiledning

Pan Innovasjon AS er den nye leverandøren av etablererveiledningstjenester for Jevnaker, Hole og Ringerike fra februar 2021. Selskapet vant den offentlige anbudsrunden og skal nå etablere denne tjenesten i det regionale utviklingsmiljøet på Luna som ligger ved Universitetet i Sørøst-Norge, avdeling Hønefoss.

- Vi er meget godt fornøyd med at vi fikk dette oppdraget og gleder oss til å ta imot gründere og bedrifter på Luna, sier daglig leder i Pan Innovasjon Helge Stiksrud.

Veiledning i oppstarten
- Vi kan nå tilby tjenester til alle som trenger veiledning i en oppstartsfase, i både Hole, Jevnaker og Ringerike kommuner. Vi i Etablererveiledningstjenesten vil følge bedriftene fra starten og videre i utviklingen gjennom «jungelen» av ulike utfordringer og muligheter, sier Helge Stiksrud.

- Det er en svært kompetent aktør som nå skal drive etableringsveiledningstjenesten videre. Vi ser frem til å samarbeide om dette og er helt sikre på at denne viktige tjenesten skal bidra til vekst i arbeidsplasser og verdiskapning i de tre kommunene, sier næringssjefen i Ringerike kommune, Harriet Slaaen.

Hjelp å få:  Helge Stiksrud, Viktor Moholdt og Veronika Bazel i Pan Innovasjon gleder seg til å ta i mot gründere og andre som vil etablere seg i regionen -  med god hjelp av Steinar Aasnæss på universitetet Sør Norge og Harriet Slaaen i Ringerike kommune.
Foto: Anne Gro Christensen/Ringerikes blad.

Du kan også lese mer i lokalavisen om etablereringsveiledningen: Ringblad (for abonnenter)