Finn kontaktperson i kommunen

Jevnaker kommune ønsker å yte bedre service til innbyggere og samarbeidspartnere. Vi har en tjeneste på nett hvor du kan søke opp og finne kommunens ansatte.

Søk og finn ansatt

• Hvis du vet hva personen heter, kan du søke på navnet, eventuelt bare fornavnet hvis du ikke har hele navnet.
  • Hvis du vet hva personen jobber med, kan du søke på fagområdet, for eksempel «personal» eller «IKT». Da vil du få treff på de ansatte som jobber med dette området.
  • Hvis du vet hvor personen jobber, kan du skrive inn arbeidsstedet for eksempel «Nesbakken barnehage». Da vil du få listet ut alle ansatte der.

Jevnaker kommune håper at dette vil gjøre det enklere og raskere for deg å finne riktig kontaktperson i kommunen. I tillegg til telefonnummeret vises også e-post-adresser til de enkelte ansatte.

Vi er takknemlige for din tilbakemelding på tjenesten Finn kontaktpersoner til web@jevnaker.kommune.no