Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Logg inn i Bibliofil:Glemt passord?
Bli låner


Aktuelt

ligg og lytt på nøklebytangen 260122 liten

Litteratur på tur

Litteraturformidling er ei av hovedoppgavene til et folkebibliotek. Vi var nysgjerrige på om vi kunne få til litteraturformidling utendørs. Derfor har biblioteket det siste halvannet året tatt med seg bøkene ut på tur. Vi har vært på Nøklebytangen, p...
Brosjyre høstaktiviteter

Bibliotekets høstprogram

I høst skjer det spennende ting på (og utenfor) biblioteket. Sjekk ut programmet vårt. De fleste arrangementene våre er samlet her. 
Banner for Sommerlesfest

Sommerlesfest

I år har over 50% av barna i 1.-7. klasse i Jevnaker deltatt på den digitale leselystkampanjen Sommerles. 10. september kl. 12.00 inviterer vi inn til kostymefest på biblioteket for å feire alle barna som har lest seg gjennom sommeren!
qr-kode for Vippsbetaling Jevnaker folkebibliotek

Nytt Vipps-nummer

Visste du at du kan betale med Vipps i biblioteket? Nå har vi fått nytt Vipps-nummer.
Bilde av nasjonalt lånekort.

Selvbetjent bibliotek

Selvbetjent bibliotek betyr at biblioteket er tilgjengelig for innbyggere også utenom betjent åpningstid. Kom innom i betjent åpningstid å få informasjon om tilbudet og skriv under avtale.
Bilde av kultursenteret i Storgata 24

Åpning av selvbetjent bibliotek

Endelig er vi klare for å åpne selvbetjent bibliotek på Jevnaker! Vi utvider bibliotektilbudet ved at det blir mulig å benytte biblioteket også utenom bemannet åpningstid.
Frøbiblioteket

Høst i frøbiblioteket

Visste du at noen frø trenger frost for å spire? Hagelaget har fylt opp frøbiblioteket med frø og løk som kan has i jorda nå.
Frøbibliotekets logo

Frøbibliotek

Nå er det mulig å låne frø på biblioteket. Frøbiblioteket er et samarbeid mellom Jevnaker Hagelag og Jevnaker folkebibliotek.